przejdź do treści | przejdź do menu



Hotel Imperium Pszczynanoclegi Pszczynanoclegi

DZIEŃ NAUCZYCIELA w Hotelu Imperium

Dzień Nauczyciela w Hotelu Imperium zapewni wszystkim niezapomniane spotkanie w miłej atmosferze w restauracji przy wybornym poczęstunku. To także możliwość wypoczynku w hotelowej strefie relaksu. Dla tych, którzy szukają spotkania o mniej formalnym charakterze – doskonałą propozycją będzie ognisko lub kolacja grillowa w naszej altanie – oferta dostępna po wcześniejszym kontakcie z nami.

UROCZYSTA KOLACJA SERWOWANA

Kieliszek wina – GRATIS

PROPOZYCJA I
Zupa: Krem z pieczonej dyni z mlekiem kokosowym i prażonymi migdałami
Danie główne: Pieczeń z indyka w delikatnym sosie, kluski śląskie, warzywa z wody
Woda mineralna - 20 cl/ os
Sok owocowy - 20 cl/ os
Deser: Szarlotka z lodami waniliowymi
Kawa, herbata – wg życzenia
Koszt: 49,00 zł brutto/ os


PROPOZYCJA II
Przystawka: Ser camembert z karmelizowanymi gruszkami i żurawiną
Danie główne: Filet z kurczaka z serem halloumi, ziemniaczane puree z nutą bazyli, bukiet surówek
Woda mineralna - 20 cl/ os
Sok owocowy - 20 cl/ os
Deser: Sernik z kruszonką
Kawa, herbata – wg życzenia
Koszt: 55,00 zł brutto/ os


PROPOZYCJA III
Przystawka: Róże z łososia w sosie miodowo – musztardowym
Zupa: Krem paprykowo - kabaczkowy
Danie główne: Polędwiczki w sosie śliwowym, pieczone ziemniaki, bukiet sałat z vinegrettem
Woda mineralna - 20 cl/ os
Sok owocowy - 20 cl/ os
Deser: Lody waniliowe z gorącym sosem malinowym
Kawa, herbata – wg życzenia
Koszt: 69,00 zł brutto/ os


Zimna płyta (opcjonalnie):
Deska staropolskich wędlin/ mięso pieczone ze szpinakiem
Deska serów pleśniowych i długodojrzewających
Łódki z ogórka z pastą twarogową
Wytrawne babeczki
Szynka z puchem chrzanowym w galarecie
Sałatka z tortelini i brokułami
Mix sałat z prażonymi migdałami, suszonymi pomidorami, oliwkami i sosem vinegret
Pieczywo mieszane, masło
Koszt: 39,00 zł brutto/ os

Ciepła kolacja (opcjonalnie):
Tradycyjny barszcz czerwony z krokietem z farszem mięsnym – 12,00 zł brutto/ os
Leczo warzywne z kurczakiem – 13,00 zł - brutto/ os
Muszle faszerowane kurczakiem i szpinakiem z salsą pomidorową – 16,00 zł brutto/ os
Grillowana pierś z kurczaka z pieczonymi jabłkami i ziemniakami puree – 28,00 zł brutto/ os


DOSTĘPNE WERSJE WEGETARIAŃSKIE I WEGAŃSKIE


Napoje płatne dodatkowo – rozliczane wg zużycia:
- woda mineralna – 8,00 zł/ l – 6,00 zł/ l
- sok owocowy – 10,00 zł/ l – 8,00 zł/ l
- Coca-cola, Fanta, Sprite – 4,00 zł/ 0,2 l – 3,50 zł/ 0,2 l
- piwo lane 7,00 zł/ l – 5,00 zł/ l
- wódka Wyborowa/ Bols – 35,00 zł/ 0,5 l,
- wódka Finlandia – 45,00 zł/ 0,5 l,
- wino bankietowe – 28,00 zł/ 0,75l
- inne alkohole – wg cennika


Atrakcje dodatkowe (płatne):
- Open Bar do 4h (piwo lane Żywiec, wino bankietowe  (czerwone i białe), wódka (Wyborowa, Bols), whisky (Johny Walker Red, Ballantines), softy (woda mineralna niegazowana, soki owocowe, napoje gazowane: coca-cola, fanta, sprite, woda gazowana) – płatne dodatkowo 125,00 zł/ os,
każda kolejna godzina płatne dodatkowo 30,00 zł/ os
- Możliwość wynajęcia Dja – 1200,00 – 1500,00 zł brutto
- Pokaz barmański z degustacją - 1800,00zł brutto/ 25min show
- Pokaz iluzji – 2500,00 zł brutto
- Pakiet masaż + strefa relaksu – już od 30,00 zł brutto (po wcześniejszym ustaleniu)


Zarezerwuj już teraz!


+48 504 407 030
+48 32 212 88 88 wew. 300
marketing2@hotelimperium.pl



Newsletter