przejdź do treści | przejdź do menu



Hotel Imperium Pszczynanoclegi Pszczynanoclegi

Świąteczne spotkania opłatkowe

Wielkimi krokami zbliża się okres świąteczny, co sprzyja spotkaniom z pracownikami czy kontrahentami biznesowymi. Z tej okazji Hotel Imperium*** przygotował ofertę na zorganizowanie wigilii firmowych, spotkań opłatkowych, christmas party czy spotkań świątecznych w bardziej kameralnym gronie.

Zadbamy o odpowiednią oprawę, tak aby Państwa wigilia firmowa na długo pozostała w pamięci Waszych pracowników i współpracowników.

Nasza oferta zawiera:
- świąteczne menu
- możliwość noclegów w atrakcyjnych cenach
- dekorację stołów i restauracji w świątecznym klimacie
- oprawę muzyczną w postaci kolęd


Propozycja I
Zupa: Zupa grzybowa z domowymi kluseczkami
Danie główne: Dzwonki karpia panierowane, ziemniaki z wody z koperkiem, kapusta zasmażana z grzybami
Woda źródlana – 200 ml/ os
Kompot z suszu lub sok owocowy – 200 ml/ os
Deser: Piernik świąteczny z musem śliwkowym
Kawa, herbata – wg życzenia
Koszt:  49,00 zł/ os



Propozycja II
Zupa: Zupa rybna z kaszą kuskus
Danie główne: Dorsz pieczony w sezamie z sosem z czarnej porzeczki, puree z selera, buraczki z miodem i pomarańczą (jednoporcjowo)
Pierogi z soczewicą lub pierogi z kaszą (do wyboru wieloporcjowo 3 szt./ os)
Kapusta z grzybami (wieloporcjowo)
Woda źródlana – 200 ml/ os
Kompot z suszu lub sok owocowy – 200 ml/ os
Deser: Ciasto korzenne ze śliwką z sosem waniliowym
Strucla makowa z bakaliami
Kawa, herbata – wg życzenia
Koszt:  69,00 zł/ os



Propozycja III
Przystawka: Pasztet z kaczki z orzechami i żurawiną
Zupa: Barszcz wigilijny z uszkami
Danie główne (wieloporcjowo): Dzwonki karpia smażone saute 100%
Filet z pstrąga z migdałowej panierce 50%
Filet z łososia na szpinaku 50%
Ryż jaśminowy
Ziemniaki opiekane
Kapusta zasmażana z grzybami 50%
Kapusta z grochem 50%
Korzenna kapusta czerwona
Surówka z selera z rodzynkami i orzechami
Woda źródlana – 200 ml/ os
Kompot z suszu lub sok owocowy – 200 ml/ os

Możliwość zamiany ryby z dania głównego na mięso, np.:
- sakiewka drobiowa z brokułami i serem feta
- roladka wieprzowa faszerowana grzybami
- udko z kaczki

WINO (czerwone lub białe) – w PREZENCIE OD HOTELU – 100 ml/ os

Deser: Sernik świąteczny na kruchym czekoladowym spodzie
Kawa, herbata – wg życzenia
Koszt:  89,00 zł/ os




Zimna płyta (w formie bufetu – opcjonalnie):
Deska staropolskich wędlin/ mięso pieczone ze szpinakiem
Deska serów pleśniowych i długodojrzewających
Fileciki rybne w sosie czosnkowym
Tymbaliki rybne
Sałatka ziemniaczana ze śledziem i buraczkami
Sałatka a’la grecka
Pieczywo mieszane, masło
Koszt: 35,00 zł/ os

Rezerwacja:
+48 504 407 030
marketing2@hotelimperium.pl



Newsletter